logofobia


Escolta i descarrega’t el nostre programa de radio

 

 • Programa numero 1

http://www.ivoox.com/1er-programa-the-logofobiks_mn_1524738_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest programa parlem amb les persones resposables del llibre “Salut en Perill, cossos en lluita” i amb en Ruben Carrasco, nou director del diari Solidaridad Obrera.

 • Programa numero 2

http://www.ivoox.com/2on-programa-logofobiks_md_1555093_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest programa parlem amb Mireia Bazaga, advocada de la federació intercomarcal de la CGT de Girona sobre la jornada de lluita del 31 d’octubre i de la vaga general del dia 14 de novembre.

Parlem també amb en Miquel Didac Pinyero sobre el llibre “Bakunin recull de textes breus” ediat entre altres per Logofobia.

 • Programa numero 3

http://www.ivoox.com/3er-programa-logofobiks_md_1580904_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest programa parlarem amb en Gonzalo Mateos, realitzador del documental “El Retorno de los Weichafe”. Do cumental que tracta la repressió al poble maputxe.

Despres parlarem amb varis membres dels moviments socials de Barcelona sobre la propera vaga general del 14 de novembre.

 • Programa numero 4

http://www.ivoox.com/4art-programa-logofobiks_md_1595176_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest programa parlem de la passada vaga general del 14 de
novembre,parlem de les eleccións a Catalunya i li fem un petit homenatge a
José Buenaventura Durruti Dumange en el 76 aniversari de la seva mort.
 • Programa numero 5

http://www.ivoox.com/5e-programa-logofobiks_md_1632409_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest programa parlem de l’historia de Logofobia i també del encuentro del libro anarquista de Madrid.

 • Programa numero 6

http://www.ivoox.com/6e-porgrama-logofobiks_md_1632396_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest numero martxem al encuentro del libro anarquista de Madrid  i parlem de les detencións realitzades a Girona a rel dels fets de la vaga general.

 • Programa numero 7

http://www.ivoox.com/7e-programa-logofobiks_md_1644027_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest numero parlem amb un dels 8 compa nys que van ser detinguts la setmana pasada pels fets de la vaga general a Girona i estrenem secció. La secció que estrenem es diu “El llibre de la setama”. En aquesta  secció cada setmana el nostre company i amic Miquel Didac Pinyero, ens recomanará un llibre diferent. Aquesta setmana ens parla del llibre “El duende del maquis”, escrit per Jaume Serra i editat per Virus.

Aquest programa es fa  en catalá en resposta al ministre Wert i al seu atac al catalá i la resta de llenguas de l’Estat.

 • Programa numero 8

http://www.ivoox.com/8e-programa-logofobiks_md_1663379_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest 8é numero parlem amb els companys de http://www.latele.cat, la televisió lliure de Barcelona que emet des de el Barri de Gracia y parlarem també de les bales de goma, tema que ha tornat a surtir arran de que el mossos le trencasen un ull a L’Esther Quintana el dia de la vaga amb una pilota de goma. En la secció del llibre de la setmana el company Miquel Didac ens fará cin centims del llibre ‘La revolta dels Quixots. Història d’un maquis. Un llibre que parla de les activitats guerrilleres del company Domènec Ibars.

 • Programa numero 9 (emet el 26/12/2012)

http://www.ivoox.com/programa-numero-9_md_1690440_1.mp3″ Ir a descargar

En  aquest numero   juntem per primera vegada darrere d’uns microfons de radio als companys del grup Linea 36  i als companys de www.linea36.com.

En la secció del llibre de la setmana parlem del llibre “El manuscrito encontrado en Cienpozuelos”.

 • Programa numero 10 (emet el 2/01/2013)

http://www.ivoox.com/programa-numero-10_md_1690809_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest numero parlem amb en Victor Blasquez , president de la asociació  Egaleco (llibertat en esperanto), una asociació murciana que treballa amb gent amb diversitat funcional que realitzan cada any per aquestes dates el  festival de curts “Diversidad en Corto”.

En Miquel didac en la seva secció del llibre de la stmana ens parlará de “La comuna de Los Balcanes”. Llibre editat per Aldarull

 • Programa numero 11 (emet el 9/01/2013)

http://www.ivoox.com/11e-programa-logofobiks_md_1696680_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest numero de Logofobiks parlem amb els companys del Colectivo Apnea (www.colectivoapnea.wordpress.com) , una distribuidora i editorial de llibres que porta ja funcionat mes d’un any a Murcia.
També le dediquem uns minuts al cas del Alfon, company empresonat en regimen fies en la pasada vaga general.

En la secció del llibre de la setmana, en Miquel Didac ens parla del llibre “Plataforma organizativa para una unión general de anarquistas”de Aldarull.

 • Programa numero 12 (emet el 16/01/2013)

http://www.ivoox.com/programa-numero-12_md_1712512_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest numero parlem tant de l’inaguració de l’estació del TAV (tren d’alta verlocitat) con de la possada en llibertat d’en Alfon. I ens solidaritzem amb els encausats en el cas del encadenament en solidaritat amb na Núria Portulas.

En el llibre de la setmana en Miquel Didac ens parla del llibre de “Los Comites de defensa” editat per Aldarull.

 • Programa numero 13 (emet el 23/1/2013)
http://www.ivoox.com/programa-n-13_md_1731953_1.mp3″ Ir a descargar
En aquest numero primerament parlem amb els companys i companyas de l’assemblea de la Nuria Portulas.
Com ja vam comentar al anterior porgrama s’está esperant la sentecia de l’encadenada que es va dur a terme fa tres anys duran les setmanes d’acció amb na Nuria Portulas.  Per als dos companys que es van encadenar a les portes de la subdelegació del gover espanyol a Girona la petició es de 4 anys i 4 mesos de presó.Despres parlem amb en Gonzalo Mateos, realitzador de documental “El retorno de los Weichafe” ja que la setmana que ve el presentem a Euskal Herria.Aquestes son les dates:Martes 29 a les 19:30h. al Zapateneo.Zapateria 93 Gasteiz (Araba)
miercoles 30 a les 19:30h. al Hauspoa. Aiala etorbidea, 20. Amurrio (Araba).
jueves 31 a Eztabaida. Villamonte plaza, A4 bajo. Algorta (Bizkaia)
viernes 1 a la Kelo Gaztetxea. c/Las Viñas,63. Santurtzi. (Bizkaia)En la secció del llibre de la setmana en Miquel ens parla del llibre “El viaje a la aldea del Crimen” d’en Ramon J. Sender en commemoració del vuitanta aniversari d’aquesta masacre ordenada pel gobern de la republica.
 • Programa numero 14 (emet el 30/1/2013)

http://www.ivoox.com/programa-n-14_md_1762001_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest numero parlem amb en Ruben Carrasco, sotdirector del diari Solidaridad Obrera amb motiu de la sortida del darrer numero d’aquest diari.

En la secció del llibre de la setmana parlem de Rosa Luxemburg.

 • Programa numero 15 (emet el 6/02/2013)

http://www.ivoox.com/programa-n-15_md_1771659_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest numero, el 15 ja, parlem amb un company de la assemblea de la Nuria Portulas perque ens expliqui com afrontan ara la sentencia que va sortir dilluns de la setmana passada, una sentencia d’un any i quatre mesos i 4.500 euros a cada un dels dos solidaris amb la Nuri que es van encadenar fa tres anys a la subdelegació; de govern espanyol en solidaritat amb ella.

També podeu escoltar l’entrevista que ens van fer la setmana passada a Rádio Euskadi i l’entrevista que realitzem a Miguel de Zapateneo amb motiu de la nostra visista a Euskal Herria per presentar “El retorn dels Weichafe”.

En el llibre de la setmana, tornem a parlar dels fets de Casas Viejas. Concretament parlem del llibre de l’Eduardo Guzman “La tragedia de Casas Viejas”.

 • Programa numero 16 (emet el 13/02/2013)

http://www.ivoox.com/programa-numero-16_md_1808250_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest numero parlem del 4art ‘aniversari de Kan Kolmo, centre social okupat de Girona.

En el llibre de la setmana amb motio de la visita d’en Jean Marc Rouillan a terres catalanes parlem dels seus llibres autobigrafics. El “Dememoria I” i el “De memoria II”.

 • Programa numero 17 (emet el 20/02/2013)

http://www.ivoox.com/programa-n-17_md_1836383_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest numero ofereim una sintesis de la xerrada d’en Jean Marc Rouillan a la universitat de Girona.

 • Programa numero 18 (emet el 27/02/2013)

http://www.ivoox.com/programa-n-18_md_1836708_1.mp3″ Ir a descargar
En aquest numero podeu sentir l’entrevista que ens van fer al programa “La Columna de Hierro” del nostre company Jose Crust  a radio Tas-Tas amb motiu de la nostra gira pel Pai s Vasc presentnat “El retorno de los Weichafe”.

Apart, parlem amb els companys de l’ateneu llibertari de Sants que ens parlan entre altres coses del febrer llibertari de Sants.

En el llibre de la setmana, en Miquel ens parla del llibre “La revolución de los comites”. Llibre editat per Aldarull i El Grillo Libertario.

 • Programa numero 19 (emet el 8/03/2013)

http://www.ivoox.com/programa-numero-19_md_1930305_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest programa amb motiu del 8 de març parlem amb la Secretaria de Genere de CGT-Girona, Núria Bazaga i … amb els companys del Lokal amb motiu de la presentació a Girona del llibre del 25é aniversari de El Lokal a Girona.

En el llibre de la setmana comentarem el “manifiesto de los estudiantes libertarios de Catalunya”.

 • Programa numero 21 ( emet el 22/03/2013)

http://www.ivoox.com/programa-numero-21_md_1902571_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest programa apart de lamentar i emprenyarnos per la desaparició de la radio de http://www.linea36.com on tot s els dimecres s’emitia el nostre programa, ens anem a la XVI Marxa Homenatge als Maquis. Parlem amb en Joni D. de com ha anat aquesta edició que es va dur a terme el cap de setmana passat al alt ampordá i del seu darrer llibre “Grups Autònoms , una Crònica armada de la transacció a la democràcia”.

Aquest llibre es presentará el proper día 19 d’abril a les 19h. al centre social okupat Kan Kolmo de Girona i al dia següent al local de CNT d’Olot a la mateixa hora.

També anunciem el dinar popular que es fará el día 7 d’abril a Ruidellots de la Creu (Girona) contra les linies de molt alta tensió mes conegudes com linies MAT.

 • Programa numero 22 ( emet el 29/03/20013)

http://www.ivoox.com/programa-n-22_md_1909474_1.mp3″ Ir a descargar
En aquest programa parlem amb en Ruben Carrasco i l’Edurne sobre el nou numero de la Solidaridad Obrera, el v ocero de la CNT de Catalunya i entrevistem al compny Marcel de CNT i la bibliteca social d’Olot.

En el llibre de la setmana en Miquel Didac ens parla del llibre “Anarquisme i alliberament nacional”.

 • Programa numero 23 (emet el 5/04/2013)

http://www.ivoox.com/programa-numero23_md_1938838_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest programa ens marxem amb tot l’equip a fer el programa des del bloc alliberat de Salt.

Parlarem amb la gent del bloc de com han estat aquets 15 dies que ja portan d’ocupació.

Parlem també del proper dinar popular contra la MAT que es fará aquest diumenge a les 12h. del migdia a Riudellots de la Creu (Girona).

En el llibre de la Setmana el company Miquel Didac ens parla de Camilo Berneri.

Desde aquestes linies volem donar les gracies a la gent del bloc alliberat de Salt per obrinos les portes de l’edfici al nostre programa.

 • Programa numero 24 (emet el 19/04/13)

http://www.ivoox.com/programa-numero-24_md_1970049_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest programa ens anem a la trobada “Anarquia als Carrers” que va realitzat a Bellvitge (L’Hospitalet de Llibregat).

En el llibre de la setamana parlem del llibre “Critica a los metodos sindicales” de Alfredo Maria Bonanno.

 • Programa especial torturadors del motí de Quatre Camins

http://www.ivoox.com/logofobiks-especial-quatre-camins_md_1969179_1.mp3″ Ir a descargar

Des de Logofobiks amb motiu del proper judici als “carceleros” torturadors del moti de Quatre Camins, he reali tzat aquest programa especial en el qual entrevistem al José Solís, un dels presos torturats per aquets “carceleros”.

Si voleu mes informació sobre el cas del motí visiteu:
http://torturesquatrecamins2004.wordpress.com/

Recordeu que el dissabte dia 4 es fará una manifestació a les 17:30h. A la rambla del Raval , al costat dels local de UGT-pressons, el dia 6 es el judici contra els 13 carceleros que seran jutjats sota l’acusació de  haver comès abusos i maltractaments contra els presos a les 9h. Del mati a la audiencia provincial de Barcelona i del 13 al 19 de maig s’ha convocat una setmana d’accións.

 • Programa numero 25

http://www.ivoox.com/programa-numero-25_mn_1989828_1.mp3″ Ir a descargar

Aquest programa lo registrem des de la parada alternativa de Sant Jordi de Girona.
Parlem amb en company Suso de l’Ateneu 19 de juliol. amb les companyes de les distris Pelut Mugró i Misantropia i amb un company del grup antirepressiu de Girona, grup que ara está organitzant un cicle de xerrades antirepressives.

Si voleu mes informació tant del ateneu 19 de juliol com de les xerrades antirepressives teniu que visitar aquest bloc’s:

http://www.cgt-girona.blogspot.com
http://www.grupantirepressiu.org

 • Programa numero 26 (emetet el 3/05/13)

http://www.ivoox.com/programa-n-26_md_2032086_1.mp3″ Ir a descargar

En aquet prgrama parlem del 1er de maig i de la manifestació contra les tortures a les pressons de cara al proper judici contra els torturadors de Quatre Camins.

En el llibre de la setmana parlem denou del llibre “El duende del maquis” que presentem el proper 16 de maig a la universitat de Girona.

 • Programa numero 27 (emet el 10/05/13)

http://www.ivoox.com/programa-n-27_md_2032115_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest programa fem una cronica de lo que va ser la manifestació contra les tortures a les pressóns del passat dissabte a Barcelona i també una cronica de la jornada del judici contra el centre social Kan Kolmo.

KAN KOLMO NO ES TOCA!!!

En el llibre de la setmana parlem de llibre de Los Antifascistas Alemanes de la editorial Sintra.

 • Programa numero 28 (emet el 17/05/13)

http://www.ivoox.com/programa-n-28_md_2071740_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest numero parlem amb les companyas del grup de suport als vaguistes del Clot que el proper dia 5 de jun y tenen el judici.

En el llibre de la setmana parlem del llibre “Anarquismo social o anarquismo personal” de murray bookchin.

 • Programa numero 29 (emet el 24/05/13)
 http://www.ivoox.com/programa-n-29_md_2071822_1.mp3″ Ir a descargar
En aquest programa parlem amb la Núria Bazaga, Secretaria de Genere de CGT-Girona. Ens parla de la jornada fe minista que hi harúa aquest dissabte als locals de la CGT de Barcelona.Despres fem una sintesis de la presentació del llibre “El duende del maquis” a la Universitat de Girona.
En el llibre de la setmana repassem el llibre  “Contra Companys”,  editat per la Universitat de Valencia.
 • Programa numero 3o (31/05/2013)

http://www.ivoox.com/programa-n-30_md_2096153_1.mp3″ Ir a descargar
En aquest programa ascoltem la lectura del comunicat de la concentració en solidaritat amb els 5 anarquistes … presos de Barcelona des de fa 2 setmanes en regimen FIES 3, parlem amb en Pedro García Olivo del seu nou llibre “Cadaver a la intemperie” editat per nosaltres, Logofobia.

En el llibre de la setmana parlem amb en company Miquel Didac del llibre “Los amigos de Durruti” de Miquel Amoros i editat per Virus.

 • Programa numero 31 (21/06/2013)

http://www.ivoox.com/presentacio-del-llibre-cadaver-a-intemperie-a_md_2138090_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest programa us oferim la primera part de la presentació del nou llibre d’en Pedro García Olivo a la M ostra del Llibre Anarquista de Barcelona.

 • Programa numero 32 (28/06/2013)

http://www.ivoox.com/programa-n-32_md_2171423_1.mp3″ Ir a descargar

Despres de una setmanes de xerrades de presentació del llibre “Cádaver a la intemperie” el programa torna a la seva normalitat.

En el programa d’aquesta setmana tndrem al company Miquel Toll que ens parlará de la Tesis que acaba de fer com a treball de final de carrera de educació social en la que ens parla desde una optica anarquista i molt critica de la funció dels educadors socials dins de les presóns.

En el llibre de la setmana parlem amb el Miquel Didac del llibre de Antonio Tellez sobre  Josep Lluís Faceries. Llibre que en el seu moment va editar Virus.

 • Programa numero 33 (4/07/2013)

http://www.ivoox.com/programa-n-33_md_2192911_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest programa denunciem les agressións patides pels i les que es van manifestar contra la darrera visita d’en Felip de Borbó a Girona i parlem amb en Albert Riera de la associació Alarmat. Asociació que lluita contra las linies MAT en la zona que está entre els rius Llémena i Revardit al nordoest del Girones.

En la secció del llibre de la setmana parlem del llibre “El error político militar de la República” de l’editorial Queimada i escrit per Abraham Gillén.

 • Programa numero 34 (12/07/2013)

http://www.ivoox.com/programa-n-34_md_2213482_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest programa tenim amb nosaltres als companys de la recent creada Fundació
Salvador Seguï de Girona i al company Ruben Carrasco que com cada vegada que surt un numero del diari Solidaridad Obrera el tenim al nostre programa.

En la secció del llibre de la setmana fem una critica a les memories de Victor Serge.

 • Programa numero 35 (19/07/1936)

http://www.ivoox.com/programa-n-35-espceial-19-juliol_md_2225464_1.mp3″ Ir a descargar

Aquesta setmana el programa el realitzem des de La llibreria “Els Trobadors” de L’Escala amb en Miquel Didac amb motiu del 77 aniversari de la revolució social de Barcelona.

El programa el dediquem a la memoria de l’Uri de Vallcarca que ens va deixar el dimecres de la setmana pasada. Emitim una entrevista que le vam realitzar el dissabte de la setmana pasada al seu germá Guille (també component de los Surfing Sirles) i al company nostre Jose Crust. Una entrevista que va ser molt emotiva.

En Miquel Didac ens fá una breve memoria historica del que va ser aquel dia tant important per l’anarquisme catalá i espanyol.

 • Programa numero 36 de Logofobiks ( 26/07/2013)
http://www.ivoox.com/programa-n-36-final-1era-temporada_md_2243536_1.mp3″ ir a descargar
Aquest es el darrer programa de la 1era temporada de Logofobiks.En aquest donem les gracies a totes les persones, companys i companyas que han fet possible que aquest programa surtiera en un principi cada dimecres en les ones de linea36.com i ara cada divendres i dimart (repeticións) en les ones de Radio Bronka.En el llibre de la setmana parlem d’un manifest de los Amigos de Durruti escrit al any 1937 i reeditat pel Col·lectiu Etcetera al any 1978.
 • Programa numero 37 de Logofobiks (27/09/2013)

http://www.ivoox.com/programa-n-37_md_2399293_1.mp3″ Ir a descargar

 Despres de’una aturada estival de dos messos, tornana Logofobiks amb força i gana.
En aquest numero parlem amb els companys de la biblioteca social de Logronyo i també amb la gent del mas Castelló, mas okupat contra la MAT a Orriols (Alt Empordá).Sobre la masia pode obtindre mes informació visitant aquest bloc:
http://www.torresmasaltashancaido.espivblogs.net
 • Programa numero 38 de Logofobiks (04/10/2013)
http://www.ivoox.com/programa-n-38_md_2424823_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest programa us oferim una entrevista que li varem fer als Linea36 despres del seu concert al “Aupa Lumb rerias!!” i ofereim un bloc informatiu fet des del mas Castelló.

En la secció del llibre de la setmana, en Miquel Didac ens parla del llibre “La muerte del espia con Bragas”.

Durant el programa sonan com es obvi sonaran cançon registrades en el concert que els Linea 36 van fer al Aupa Lumbreiras. Sonaran també les cançons “Todos Mirando” i “No hay tregua” com a homenatge als Barricada, que hara despres de mes de 30 anys de carrera han decidit deixar’ho.

 • Programa numero 40 de Logofobiks  (11/07/2013)

http://www.ivoox.com/programa-numero-40_md_2469695_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest programa parlem del boc de Salt i del desallotjament del Mas Castelló.

També tornem a tindre pel programa al Ruben Carrasco que torna per a parlar-nos del nou numero de la Soli.ç

 • Programa numero 41 de logofobiks  (25/10/2013)

http://www.ivoox.com/programa-n-41_md_2514155_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest programa fem un resum de la presentació de la campanya “La vaga a judici” del grup antirepressiu de Girona. Aquesta campanya es fa en suport als vuit companys detinguts pels fets de la Cambra de Comerç a la darrera vaga general.

En la segona part del programa parlem amb dos companys de Kan Kolmo que ens presentan les barrakes de Kan Kolmo del any 2014.

 • Programa numero 42 de Logofobiks ( 8/11/2013)

http://www.ivoox.com/programa-numero-42_md_2571528_1.mp3″ Ir a descargar

Aquest numero el dediquem al XVII congres confederal de CGT.

Parlem amb el company Jordi Clos que conjuntament amb na Nuria Bazaga va estar representant a la CGT de Girona en aquest congres que es va realitzar a A Corunha el passats 17, 18, 19 i 20 d’octubre.

Com cada setmana tenim també al Miquel Didac amb el llibre de la setmana i l’agenda.

 • Programa numer 44 de Logofobiks  (29/11/2013)

En aquest programa tenim una extensa tertulia amb un company del web linea36.com, plana web de contrainformació de la cual ens considerem germans i tenim moltes coses en comú.

Despres e n Miquel Didac ens fará una critica del llibre “El Mil: Una historia politca” de la editorial Alikornio.
Per a l’agenda deixem la trobada internacional contra les nocivitats que s’está realitzant a Kan Kolmo.

 • Logofobia numero 45 de Logofobiks (13/12/2013)

http://www.ivoox.com/programa-numero-44_md_2637435_1.mp3″ Ir a descargar

Na Nuria Bazaga, coneguda lluitadora feminista de Girona, ens presenta en aquest numero  Mala Pecora , un  col·lectiu feminista i anticapitalista de recent creació a la capital del Gironés i Salt.

En aquest programa ens parla de perque s’ha creat aquest col·lectiu, quines son les intencións i de quin es el seu futur.

 • Programa nº46 de Logofobiks (20/12/2013)

En aquest numero de Logofobiks ens visita en Jordi Sans, veí afectat per les línies de molt alta tensió de Fellines (Viladasens , Girona) que ens parla dels anys de lluita que duen al poble, de tot el que s’ha fet allà contra aquestes línies elèctriques de 400kw. I de com el passat 12 de desembre van assolir aturar les expropiacions forçoses que estaven previstes per aquest dia a Viladasens.

A la segona part del programa en Miquel Dídac a la seva secció del llibre de la setmana ens parla de llibre “Terror estalinista en Barcelona (1938)” editat per Aldarull i DKNTRL.ed!

http://www.ivoox.com/programa-numero-46_md_2663701_1.mp3″ Ir a descargar

 • Programa nº47 de Logofobiks (3/1/2014)

En aquesta ocasió pasa pel nostre programa el company Txema Bofill amb el que parlarem una estona de la trobada de grups autonoms dels anys 70 i 80 que es va realitzar aquest passat mes de desembre a Saint Etienne (França).

Amb el company Miquel Didac recordarem que aquest cap de setmana es rememora el 54é aniversari del assassinat d’en Quico Sabaté i els seus quatre companys Paco Conesa, Martín Ruiz, Antoni Miracle i Rogelio Madrigal i parlarem del llibre “Los Amigos de Durruti. Historia y antología de textos” escrit pel company Agustin Guillamon i editat per Aldarull i DKNTRL.ed!

http://www.ivoox.com/programa-numero-47-logofobiks_md_2686807_1.mp3″ Ir a descargar

 • Programna nº48 de Logofobiks (10/01/2014)
Aquest programa el dediquem al 54 aniversari del Quico Sabaté i els seus cautre companys que le acompanyaven al seu darrer viatje a terres catalanes.http://www.ivoox.com/programa-n-48-logofobiks_md_2723175_1.mp3″ Ir a descargar
 • Programa nº49 de Logofobiks (17/01/2013)
En aquest programa parlem de l’acció que es va fer contra la MAT a Fellines el passat dimecres 8 de gener.

Un noi es va embidonar a dos metres de profunditat dins d’un cotxe durant 12 hores.

Aquesta acció conjuntament amb la consulta popular de Santa Coloma ha tornat a possar a la palestra el tema de les linies de molt alta tensió.

http://www.ivoox.com/programa-n-49-logofobiks_md_2788852_1.mp3″ Ir a descargar

 • Programa nº51 de Logofobiks (31/01/2013)
En aquest numero tractem de nou el tema de la MAT, doncs el diumenge passat es va fer la consulta sobre la MAT a Farners de la Selva i el dilluns es va fer una concentració de suport a les sis encaus ades per l’acció contra la MAT del passat 8 de gener a Fellines.

A la segona part del programa en Miquel Didac ens parla del llibre “El pueblo contra el parlamento” de Xavier Casals.

http://www.ivoox.com/programa-n-51-logofobiks-emet-31-01-2013_md_2788987_1.mp3″ Ir a descargar

 

 • Programana nº 52 de Logofobiks (07/02/2014)

En aquest programa entrevistem als companys i companyes del rocodrom del CSO Kan Kolmo. Aquest rocodrom que es troba ara en obres es tornará a inaugurar el proper dia 22 en el marc del 5é aniversari del centre social.

En la secció del llibre de la setmana, en Miquel Didac ens parla de l llibre “Anarquisme, fet diferencial català” http://www.ivoox.com/programa-n-52-7-02-2013_md_2811039_1.mp3″ Ir a descargar

 • Programa nº53 de Logofobiks  (21/02/2014)
En aquest numero tornem a parlar amb en Ruben Carrasco, sot-director de la Solidaridad Obrera, que ens ve a parlar del nou numero surtit al gener.

Despres parlem del V ‘aniversari de Kan Kolmo amb un company de la seva assemblea.

http://www.ivoox.com/programa-n-53-logofobiks-21-02-2014_md_2866960_1.mp3″ Ir a descargar

 • Programa nº55 de Logofobiks (7/03/2014)

En aquest programa amb motiu del 8 de març parlem de nou amb la secretaria de genere de CGT-Girona, Núria Bazaga.

Despres a la segona part com sempre tenim al Miquel Didac a la secció del llibre de la setmana.

http://www.ivoox.com/programa-n-55-logofobiks-7-03-2014_md_2916599_1.mp3″ Ir a descargar

 

 • Programa nº56 de Logofobiks (14/03/2014)

En aquest programa es presenta la campanya de solidaritat amb els represaliats per la lluita contra la MAT a Girona.

Despres com sempre la secció del llibre de la setmana amb en Miquel Didàc.

http://www.ivoox.com/programa-n-56-logofobiks-21-03-014_md_2989551_1.mp3″ Ir a descargar

 

 • Programa nº57 de Logofobiks (28/03/2014)

En aquest programa sentim la roda de premsa que es va realitzar a les portes dels jutjats de Girona amb motiu de les declaracións davant del jutge de tres de les  sis persones imputades pels fets del 8 de gener a Fellines(Girona).

http://www.ivoox.com/programa-n-57-logofobiks_md_2989141_1.mp3″ Ir a descargar

 

 • Programa nº59 de Logofobiks (11/04/2014)

En aquest programa sentim la roda de premsa que es va realitzar a les portes dels jutjats de Girona amb motiu de les declaracións davant del jutge de tres de les  sis persones imputades pels fets del 8 de gener a Fellines(Girona).

http://www.ivoox.com/programa-n-57-logofobiks_md_2989141_1.mp3″ Ir a descargar

 

 • Programa nº60 de Logofobiks (18/04/2014)

En aquest programa oferim la xerrada/presentació de la revista Maelstrom que es va realitzar a l’Ateneu La Base del Poble Sec. Una revista transnacional sobre la crisi feta des de varis col·lectius d’Europa.

A la presentació participa gent dels col·lectius La Guape de Lille (França), Autonom@s de Murcia i Etc. de Barcelona.

 

http://www.ivoox.com/programa-n-60-logofobiks-18-04-2014_md_3042579_1.mp3″ Ir a descargar

 

 • Programa nº62 de Logofobiks (30/05/2014)

En aquest programa amb el company Miquel Didac parlem del conflicte de Sant arrel del desallotjament de Can Vies.

http://www.ivoox.com/programa-n-62-logofobiks_md_3171868_1.mp3″ Ir a descargar

 

 • Programa nº63 de Logofobiks (13/06/2014)

En aquest programa fem un muntatge-resum de la manifestació en solidaritat amb Can Vies.

A la secció del llibre de la setmana en Miquel Didac ens parla del llibre “La izquierda comunista germano-holandesa contra Lening”

http://www.ivoox.com/programa-n-63-logofobiks-13-06-2014_md_3231150_1.mp3″ Ir a descargar

 

 •  Programa nº64 de Logofobiks (20/06/2014)

En aquest programa fem un montatge d’audio sobre la darrera acció contra la MAT duta a terme a Fellines.

Cuatre activistes contraris a la MAT van aconseguir aturar les obres de la torre 64 durante una jornada.

Despres com sempre amb en Miquel Didac tenim la secció del llibre de la setmana.

http://www.ivoox.com/programa-n-64-logofobiks-20-06-2014_md_3255176_1.mp3″ Ir a descargar

 

 • Programa 65 de Logofobiks (27/06/2014)
 En aquesta ocassió ens desplaçem a L’Escala per a registrar el programa a la Llibreria Els Trobadors, tot just a la vora del mar.

A la primera part del programa en tenim al Ruben Carrasco, sotdirector de la Solidaridad Obrera que ens ve a parlar del nou numero d’aquest trimestral de la CNT-AIT

En Miquel Didac a la seva secció ens parla del llibre “Santi Soler, una vida contra corrent”.

http://www.ivoox.com/programa-n-65-logofobiks-27-06-2014_md_3335587_1.mp3″ Ir a descargar

 

 

 • Programa nº66 de Logofobiks (04/07/2014)

 En aquest numero parlem del proper judici contra tres persones per l’acció duta a terme el passat 6 de març quan dues dones es van embidonar davant la Subdelegació del Gobern espanyol per protestar contra les expropiacions forzoses de la MAT a Fellines.El judici serà el proper dia 17 de juliol als jutjats de Girona.En Miquel Didac ens parla de la Revista Argelaga.http://www.ivoox.com/programa-n-66-logofobiks-04-07-2014_md_3335762_1.mp3″ Ir a descargar

 • Programa nº67 de Logofobiks (18/07/2014)
 En el programa d’avui tractem el 1er judici contra la MAT i possem la roda de premsa que es va fer tot just abans d’aquest.

A la roda de premsa participen un company del grup antirepressiu de Girona, la Maria Pilar (una de les imputades), en Jordi Navarro de Desmuntem la MAT i l’advocat Benet Salelles.

En Miquel Didac a la secció del llibre de la setmana ens parla de la revista “Clau de Volta”.

I com no també recordem el 78é aniversari de la revolució social de Barcelona. Una data per a no oblidar mai.

http://www.ivoox.com/programa-n-67-logofobiks-18-07-2014_md_3336106_1.mp3″ Ir a descargar

 • Programa nº68 de Logofobiks (25/07/2014)

En aquest número parlem amb María Pilar una de les tres persones que es van haver de presentar al primer judici per les accions contra les línies de molt alta tensió a les comarques de Girona.

Miquel Didac en la seva secció de “El Llibre de la Setmana” ens parla de la revista Maelstrom.

http://www.ivoox.com/programa-n-68-logofobiks-25-07-2014_md_3373457_1.mp3″ Ir a descargar

 

 

 • Programa nº70 (23/02/2015)

http://www.ivoox.com/programa-n-70-logofobiks-23-02-2015_md_3993403_wp_1.mp3″ Ir a descargar

En aquest programa parlem de les novetats de Logofobia a la parada que munta cada dimarts al campus de la UB al barri del Raval (El Xino) i parlem amb el Miquel Dídac del llibre “La Guerra del Pan” d’Agustin Guillamon.

 

 • Programa nº73 (27/02/2015)

En aquest programa numero ja 73 oferim la roda de premsa de la contra-inauguració de la interconnexió amb França de la MAT.

Roda de premsa en la que van participar Lucia Aguilar d’A.L.A.R.M.A.T. (Afectats del Llémena Al Revardit per la MAT) i Quim Arrufat, diputat de la CUP al Parlament de Catalunya.

 

  • Programa nº74 (06/03/2015)
En aquest programa sortim de l’estudi per fer el programa des de el centre social El Pati del Rovell de Salt (Gironès) que es troba en perill de desallotjament. parlem a un membre de l’assemblea sobre la seva situació actual i el seu futur.

En la secció del llibre de la setmana en Miquel Dídac ens fa una critica al llibre “V.O.P (Vanguardia Organizada del Pueblo)” un grup xilè format per gent trotskista, socialista, comunista, anarquista que va ser força reprimit pel govern d’Allende.

 

 • Programa nº75 de Logofobiks (13/03/2015)

En el programa nº75 parlem amb un company de La Teranyina, un mitjà de contrainformació nou de les comarques girononies a l’estil de l’Infousurpa i el desaparegut Contrainfos de Barcelona que surt setmanalment cada dimarts i ja porten nou numeros.

En la secció del llibre de la setmana en Miquel Dídac fa una critica al llibre “Ruta de Titanes” de Ricardo Sanz.
 • Programa nº76 de Logofobiks (19/03/2015)

En aquest programa parlem del documental “Ingovernables, un rrecorregut per la Catalunya anarquista del segle XXI” amb el seu autor Gonzalo Mateos.

En el la secció del llibre de la setmana en Miquel Dídac ens fa una critica al llibre “Per canviar-ho tot”.

 • Programa nº79 de Logofobiks

En aquest programa recordem els fets del 16 de desembre del 2011 quan els mossos d’esquadra van entrar a carregar al claustre de la Facultat de Lletres.

En Miquel Dídac a la secció “El  llibre de la setmana” ens fa una critica el llibre “Franco contra los Masones”.


3 comentaris so far
Deixa un comentari

[…] Escolta i descarregat el nostre programa de radio […]

Retroping per Logofobiks des del Bloc de Salt | logofobia

No soc capaç de trobar el programa al blocSalt. Algun enllaç directe?

Comentari per Banquero

Hola company, encara no está pujat.

Comentari per logofobia
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %sA %d bloguers els agrada això: