logofobia


Parlem-ne sobre l’Ángel Pestaña
Octubre 18, 2016, 10:04 am
Filed under: activitats, Uncategorized

img-20161001-wa0007El proper divendres 21 d’octubre a les 19h a l’Ateneu Popular Salvadora Catà de Girona parlarem sobre l’Ángel Pestaña amb en Jesús Díaz Herrera, autor del llibre “El Liderazgo Político de Ángel Pestaña, de la ortodixia anarquista al posibilimo libertario”.

Parlar d’en Pestaña, del sector possibilista del Moviment Llibertari, d’altres discursos més enllà dels tradicionals en els mitjans llibertaris del nostre país, ens és gens habitual. I per aquesta raó cal donar la benvinguda a aquest text en la mesura que permet conèixer altres sensibilitats de l’espectre llibertari hispà, tenir la possibilitat de rellegir textos ja coneguts des d’una altra perspectiva i, sobretot, donar veu a un sector, minoritari això sí , perquè ens introdueixi en els matisos d’aquest pensament, des de interpretacions actuals i a la llum de noves investigacions comparatives i per tant, novedoses.

 D‘altra banda, cal deixar clar l’important paper exercit per Àngel Pestaña en l’esdevenir de la CNT en els temps que li van tocar viure, per concloure la pertinència d’obrir una reflexió sobre les seves propostes i aprofundir sobre les mateixes, encara que sigui des de la discrepància.

Aquest acte ho co-organitzem amb CGT-Girona i la editorial Descontrol.

Anuncis

Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: