logofobia


#Ingovernablestour pel nord de la península
febrer 2, 2016, 8:41 am
Filed under: activitats

ingovernablesEl proper dia 9 de febrer, dins dels actes amb motiu del nostre 20é aniversari, comença una setmana intensa de presentacions del documental “Ingovernables, un recorregut per la Catalunya anarquista del segle XXI”.

Serà una gira amb presentacions a Zaragoza, Iruñea, Beasain, Bilbo, Uviéu i A Corunha.

En aquesta ocasió a diferencia de la anterior etapa de la gira a part de comptar amb la presencia de Gonzalo Mateos, director del documental, comptarem també amb la presencia d’un imputat en el cas Pandora que ens comentarà com es troba ara mateix la situació de repressió cap a l’anarquisme a Catalunya.

 

 

 

Aquestes seran les dates  i llocs de la Gira:

  • 09/02/16 19h: CSO Kike Mur de Zaragoza
  • 10/02/16 19h: Iruñeko Gaztetxea
  • 11/02/16 19h: Beasaingo Gaztetxea
  • 12/02/16 19h: CNT-Bilbo
  • 14/02/16 19h: Local Cambalache de Oviéu
  • 15/02/16 19h: Ateneo Libertario Xosé Tarrío de A Corunha.

 

 

“Ingovernables” intenta apropar-se a la realitat del moviment anarquista o antiautoritari a Catalunya. El documental aborda la conflictivitat social dels últims anys: vagues generals, bloqueig al “parlament”, el moviment de les indignades, els processos d’autoorganització en barris i centres de treball, la revolta de Can Vies. Així com també la visió de les classes dirigents i dels mitjans de comunicació sobre el que ells mateixos han denominat els “antisisteme”.

La resposta de l’Estat a la lluita, s’ha centrat en la repressió i l’enduriment penal com demostren l’aprovació de la “llei mordassa” o l’aplicació de la llei antiterrorista cap a l’anarquisme en diferents casos i en la denominada Operació “Pandora”.
A través d’entrevistes a diversos col·lectius i individualitats, de la propaganda als carrers, d’actes realitzats per col·lectius llibertaris; el documental mostra aspectes com; la vigència de les idees anarquistes, la importància de recuperar la memòria històrica des d’una perspectiva revolucionària, la necessitat d’acabar amb el capitalisme, el perill de la via institucional per canviar la societat i sobretot la possibilitat de pensar en altres formes d’organització social no basades en l’Estat i el capitalisme.

 

 

 

 

 

Anuncis

Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: