logofobia


#Ingovernablestour
Setembre 3, 2015, 12:28 pm
Filed under: activitats, noticies | Etiquetes: , , ,

IngovernablesboEl proper dia 26 de setembre comença el #Ingovernablestour, la gira de presentacions del documental «Ingovernables, un recorregut per la Catalunya anarquista del segle XXI», el segon documental d’en Gonzalo Mateos Benito.

Ingovernables intenta apropar-se a la realitat del moviment anarquista o antiautoritari a Catalunya. El documental aborda la conflictivitat social dels últims anys: vagues generals, bloqueig al “parlament”, el moviment de les indignades, els processos d’auto-organització en barris i centres de treball, la revolta de Can Vies. Així com també la visió de les classes dirigents i dels mitjans de comunicació sobre el que ells mateixos han denominat els “antisistemes”.
La resposta de l’Estat a la lluita, s’ha centrat en la repressió i l’enduriment penal com demostren l’aprovació de la “llei mordassa” o l’aplicació de la llei antiterrorista cap a l’anarquisme en diferents casos i en la denominada Operació “Pandora”.
A través d’entrevistes a diversos col·lectius i individualitats, de la propaganda als carrers, d’actes realitzats per col·lectius llibertaris; el documental mostra aspectes com; la vigència de les idees anarquistes, la importància de recuperar la memòria històrica des d’una perspectiva revolucionària, la necessitat d’acabar amb el capitalisme, el perill de la via institucional per canviar la societat i sobretot la possibilitat de pensar en altres formes d’organització social no basades en l’Estat i el capitalisme.
De moment podreu veure el documental i debatre amb el seu autor a Tarragona, Castelló, Alcoi, Murcia, Elx, Motril i Granada.

Aquestes son les dates:

Dissabte 26 de setembre 19:30h: Ateneu Llibertari de Tarragona
Diumenge 27 de setembre: Mostra del llibre anarquista de Castelló
Dimarts 29 de setembre 20h: CNT Alcoi (Alacant)
Dijous 1 d’octubre 20h: Cafeteria/llibreria Itaca de Murcia
Divendres 2 d’octubre 20h: CNT-Elx
Dissabte 3 d’octubre 18:30h: Jornadas Libertarias de CNT-Motril
Diumenge 4 d’octubre 19h.: Otoño Rojinegro de CNT-Granada.

Us deixem l’enllaç al tràiler del documental:

(español)

El próximo día 26 de septiembre comienza el #Ingovernablestour, la gira de presentaciones del documental «Ingovernables, un recorregut per la Catalunya anarquista del segle XXI», el segundo documental de Gonzalo Mateos Benito.

“Ingovernables” intenta acercarse a la realidad del movimiento anarquista o antiautoritario en Catalunya. El documental aborda la conflictividad social de los últimos años: huelgas generales, bloqueo al “parlamento”, el movimiento de las indignadas, los procesos de auto-organización en barrios y centros de trabajo, la revuelta de Can Vies. Así como también la visión de las clases dirigentes y los medios de comunicación sobre lo que ellos mismos han denominado los “antisistemas”.

La respuesta del Estado a la lucha, se ha centrado en la represión y el endurecimiento penal como demuestran la aprobación de la “ley mordaza” o la aplicación de la ley antiterrorista hacia el anarquismo en diferentes casos y en la denominada Operación “Pandora”.

A través de entrevistas a diversos colectivos e individualidades, de la propaganda en las calles, de actos realizados por colectivos libertarios; el documental muestra aspectos como; la vigencia de las ideas anarquistas, la importancia de recuperar la memoria histórica desde una perspectiva revolucionaria, la necesidad de acabar con el capitalismo, el peligro de la vía institucional para cambiar la sociedad y sobre todo la posibilidad de pensar en otras formas de organización social no basadas en el Estado y el capitalismo.

De momento podréis ver el documental y debatir con su autor en Tarragona, Castelló, Alcoi, Murcia, Elx, Motril y Granada.

Estas son las fechas:

Sabado 26 de septiembre 19:30h: Ateneu Llibertari de Tarragona
Domingo 27 de septiembre 19h: Mostra del Llibre Anarquista de Castelló
Martes 29 de septiembre 19h: CNT-Alcoi (Alacant)
Jueves 1 de octubre 20h: Cafetería/libería Itaca de Murcia
Viernes 2 de octubre 20h: CNT-Elx (Alacant)
Sabado 3 de octubre 18:30h: Jornadas Libertarias de CNT-Motril (Granada)
Domingo 4 de octubre 19h: Otoño Rojinegro de CNT-Granada

Os dejamos un enlace al trailer del documental:


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: