logofobia


Nou llibre de Pedro García Olivo editat per Logofobia “Cadáver a la intemperie”
Mai 22, 2013, 1:10 pm
Filed under: noticies, Novetats

portada

“Cadáver a la intemperie” potser és l’obra més completa de Pedro García Olivo on recull les seves principals tesis contra els valors i les institucions capitalistes que fan de la democràcia un sistema totalitari, d’aquí l’aparicio del concepte «Demofascismo».

García Olivo, des de postulats foucaultians i nietszchians, entén que a els éssers humans d’avui estan forjats homogèniament per la civilització occidental. Des de la seva reflexió sobre el pensament únic contribueix a la crítica de les formacions culturals dominants. Així sotmet a una important crítica al posmodernisme i a l’antropologia acadèmica que, en la seva opinió ajuden a aniquilar la << diferència >> cultural per convertir-la en mera << diversitat>> , com una correspondència sense multiculturalisme de tall demofeixista. També li dedica un considerable espai a l’anàlisi de les lluites a l’Amèrica Llatina i a l’Estat espanyol, incorporant temes d’actualitat, com ara els debats sobre la violència, el 15-m, l’experiment polític de la Veneçuela de Chávez, el moviment guatemaltenc, la situació de Cuba o les seves experiències amb el EZLN En definitiva és una obra que no ens pot deixar indiferents, actualitat urgent, imprescindible per conèixer i reconèixer com bé anuncia al su epíleg, «Al mes lleig dels homes»

  • Preu : 14 euros
  • Planes: 432

En breus començarem la gira de presentacions del llibre.

Si vol que es presenti el llibre al teu poble o ciutat escriu a logofobia@laquimera.org

(cast)

“Cadáver a la Interperie” es quizás la obra más completa de Pedro García Olivo donde recoge sus principales tésis contra los valores y las instituciones capitalistas que hacen de la democracia un sistema totalitario, de ahí la aparición del concepto “Demofascismo”.

García Olivo, desde postulados foucaultianos y nietszchianos, entiende que los seres humanos de hoy están forjados homogéneamente por la civilización occidental. Desde su reflexión sobre el Pensamiento Único contribuye a la crítica de las formaciones culturales dominantes. Así somete a una importante crítica al posmodernismo y a la antropología académica que, en su opinión ayudan a aniquilar la <<diferencia>> cultural para convertirla en mera <<diversidad>>, como corresponde a un multiculturalismo de corte demofascista. También le dedica un considerable espacio al análisis de las luchas en América Latina y en el Estado español, incorporando temas de actualidad, como los debates sobre la violencia, el 15-m, el experimento político de la Venezuela de Chávez, el Movimiento Guatemalteco, la situación de cuba o sus experiencias con el EZLN

En definitiva es una obra que no nos puede dejar indiferentes, urgente actualidad, imprescindible para conocer y reconocer como bíen anuncía en su epílogo “Al más feo de los hombres”.

  • Precio: 14 euros
  • Paginas: 432

En breves comenzaremos la gira de presentación del libro.
Si quieres que sea presentado en tu ciudad escribre a logofobia@laquimera.org

 

Anuncis

2 comentaris so far
Deixa un comentari

[…] Més informació sobre la publiació aquí […]

Retroping per Programa per a juny (i juliol) | Colla ecologista-cultural El Campanà

[…] Més informació sobre el llibre a la distribuidora Logofobia […]

Retroping per Presentació del llibre: Cadáver a la intemperie | Colla ecologista-cultural El Campanà
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: