logofobia


XI Mostra del Llibre Anarquista de València
Març 16, 2011, 2:54 pm
Filed under: activitats, noticies

Benvolguts companys i companyes:

Com en anys anteriors, els col.lectius que venim organitzant la Mostra del Llibre Anarquista de València, i els que s’han incorporat de noves, ens dirigim a tots els col.lectius, ateneus, distribuïdores i editorials puguin tenir interès a participar en aquesta trobada.

La convocatòria neix de la necessitat que llibres i materials d’interès, que des del moviment llibertari i antiautoritari es van publicant cada any, puguin arribar a la gent amb ganes de llegir el que es proposa o reflexiona.

Aquest any pretenem obrir l’oferta a qualsevol altra eina o mitjà de difusió de la Idea (ràdio, teatre, la xarxa, pintura, poesia …), sense ànim de cobrir totes les possibilitats però si donant cabuda potencialment a totes.

També busquem que editorials i distribuïdores alternatives puguem relacionar i intercanviar els nostres treballs i experiències.

Les necessitats que van donar peu al naixement de la Mostra continuen avui tan vigents com fa onze anys.

Sense unes regles tancades i inamovibles, el que La Mostra sí que considera és que en ella no poden tenir cabuda llibres, discos, revistes, etc. de contingut autoritari, racista, sexista o electoralista. Tampoc ens sembla acord amb el nostre projecte l’assistència d’editorials distribuïdores que siguin empreses jerarquitzades o amb fins exclusivament comercials. S’intentarà donar prioritat a materials amb copileft.

Fem una especial crida a editorials, distribuïdores o autors que estiguin interessades en la presentació d’algun llibre o treball concret durant la setmana de la XI Mostra del Llibre Anarquista a què es posi en contacte amb nosaltres al més aviat possible. D’aquesta manera aconseguirem organitzar les coses millor i planificar les presentacions i activitats amb més perspectiva i tranquilitat. Com veieu aquest any la Mostra s’allarga durant dues setmanes. El primer cap de setmana els llocs es col.locaran al barri del Cabanyal i el següent a la plaça del Carme com altres anys.

Si teniu interès en participar muntant lloc, us preguem que ens feu arribar les vostres dades abans de finals de març (indicant les dates exactes en què aneu a muntar, ja que hi ha dues setmanes) i no oblideu indicar si necessiteu allotjament o qualsevol material del tipus taulers o cadires perquè aquests es busquen prèviament i es reserven.

Una altra de les novetats d’aquest any és la creació d’un catàleg que reculli el nom dels col.lectius, editorials i llibreries que munten un lloc durant la Mostra amb la intenció de donar major difusió als projectes. Amb aquesta finalitat us convidem a que a més d’emplenar la fitxa que més avall s’adjunta ens feu arribar informació que ens permeti fer el més complet el catàleg: ciutat d’on ve el projecte, orígens d’aquest, objectius que es marca i intencions de futur . Totes aquestes dades seran també necessàries per a l’acte de presentació de la Mostra. En el cas que aquestes dades no ens arribessin no us podríem incloure en el catàleg.

Un fraternal salutació llibertari.

La programació es pot veure al blog: http://mostrallibreanarquista.blogspot.com/


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: