logofobia


Que pagui Pujol!
febrer 9, 2011, 10:46 am
Filed under: Novetats

 

“Què pagui pujol!” és un relat viscut i trepidant, amb noms i cognoms, i d’alt contingut batallant. Una crònica plena de referències musicals i localitzada a espais mítics de la capital catalana, molts d’ells desapareguts i esborrats de la memòria oficial, d’una ciutat en constant lluita per fer desaparèixer tot rastre de disidència.

Un collage narratiu que combina la recerca històrica i autobiogràfica, amb un acurat esforç per retractar el moviment punk de principis dels 80, a partir de fotografies, cartells i octavetes, fanzines i retalls de premsa.

El protagonista del llibre és el propi autor: un Joni D. adolescent i punk, que ens condueix des de l’irreverent escena musical alternativa i les primeres okupacions, fins a les mobilitzacions autònomes en contra de l’OTAN i el servei militar.

La història de deu anys que comença amb les primeres emissions de les ràdios lliures, i acaba amb el naixement de diversos projectes autogestionaris vinculats als moviments socials barcelonins.

Un treball militant i resistent que ens mostra el pes i la significació de les contracultures urbanes, tot qüestionant l’estratègia de l’amnèsia orquestrada durant la Transició.

Esteu totes convidades a alguna de les 20 presentacions que realitzarem al llarg del mes de novembre i desembre. Podeu consultar el calendari de presentacions a Barcelona i àrea metropolitana aquí.O bé, el calendari de les presentacions que es faran arreu dels Països Catalans aquí.

Però sobretot, us recomanem que us passeu per la presentació especial que farem al nostre barri a les 19h del 2 de novembre a l’Espai Obert (carrer violant d’Hongria, 71, 1er pis).  Porta les teves millors gales punk!! i gaudeix de projeccions, bona música punk dels 80, exposició fotogràfica, de cartells i fanzines.

Ja està disponible a La Ciutat Invisible, i a la resta de llibreries el podreu torbar a partir del mes de novembre.

Recull de premsa Que pagui Pujol!


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: